luni, 20 iunie 2011

Botezatu in compania unei femei misterioase! Exclusiv!!!


L-am surprins pe Catalin intr-un aeroport, stand de vorba cu o femeie necunoscuta in lumea showbizz-ului romanesc. La un moment dat, tanara i-a dat un pupic.
In majoritatea interviurilor pe care mi le-a acordat, Catalin aduce in discutie faptul ca este singur si ca nu isi poate imparti cu nimeni bucuriile, traierile, necazurile.Cand spun nimeni, ma refer la o femeie, jumatatea lui.Oare de ce? Este un om minunat, sensibil si cu un mare succes. Oare notorietatea asta are un pret? Oare nimeni, asa cum spune el, nu poate vedea omul din el? Ma gandesc destul de des la asta, pentru ca este exemplul perfect. Barbat puternic, frumos, faimos in aproape toata lumea si totodata singur. Oare nefericirea este ceea ce castigi in urma celebritatii?
Si nu este el singurul exemplu...
Este un prieten bun si sper sa nu se supere pe mine pt gandurile pe care le impart cu voi.
Va pup

P.S. VA SPUN MAINE CINE ESTE DOAMNA

Un comentariu:

 1. Buna Ziua!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper – un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
  Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi luăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
  Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta_whisper sau un e-mail, tot la asculta_whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

  http://www.radiowhisper.com
  Multumesc,
  Cu stimă Vlad!

  RăspundețiȘtergere