miercuri, 19 ianuarie 2011

Despre mine! Familia mea! Ep.1

Uff. In general, mai ales in meseria mea este simplu sa vorbesti, dar sa vorbesti despre altii, cand trebuie sa vorbesti despre tine este mai greu.
O sa incep prin a va prezenta familia mea , mama,tata pe ei ii iubesc enorm.
Mama este o mama din povesti,asa cum imi place mie sa ii spun. Ea croseteaza langa soba, bine pe vremea cand aveam soba:), ne-a spus povesti pana am ajuns la liceu si ne-a gatit tot timpul cele mai bune prajituri de casa. Mama pentru mine nu este o prietena cu care impartasesc toate supararile mele, asta pt ca nu vreau sa ii mai amarasc sufletul cu ele, ca destul saracuta a avut o viata grea.O iubesc enorm, asa nici nu mai trebuia spus, cred ca cu totii ne iubim mamele, sau cel putin ar trebui sa o facem. O sa va atasez o poza cu ea, numai vazandu-i fata iti poti da seama ce om bun este ea si, totodata,ce suflet cald are. Uneori ma uitam la prietenele mele , ale caror mame erau mai tinere si imi doream si eu o mama ca a lor, sa pot merge cu ea la cafenele sau chiar la cluburi, cum faceau ele, insa va spun sincer ca nu as schimba-o pe mama pentru un milion de mame de pe lumea asta.Ea merge la biserica duminica si se roaga pentru noi, ea tine post ,tot pentru noi, si tot ce a facut, a facut numai pentru noi. Cred ca a trait pentru noi. Acum 7 ani doctorii o diagnosticau cu Hepatita Cronica cu Explozie Virala, la o transfuzie de sange, contactase virulul hepatic C, iar ea cum are fierea scoasa, ficatul a preluat toate functiile fierei si va dati seama ce a urmat. Pe vremea aceea, doctorii ne spuneau ca nu mai are sanse, ca va mai trai 6 luni, dar uite ca Bunul Dumnezeu, cum spune ea, a ajutat-o sau ne-a ajutat pe noi sa ne ramana aproape.
Te iubesc mami!
Tata e forta mea, a fost si este cel mai bun tata de pe pamant, care si el a facut totul pentru noi. Imaginati-va un om orgolios, mandru, harnic, muncitor, simplu, dar complicat care nu se vaita niciodata, nu cere nimic niciodata si care impune respect. Asta e tata. Pe 22 august 2010 tata a fost diagnosticat cu leucemie, ce trist nu? Acum omul ala puternic este ca un ou, dar la fel de mandru si de orgolios. Il iubesc mult, foarte mult. Stiti prin ce am trecut in ultimile 4 luni, cred ca va imaginati. Acum e pe o linie de plutire si el la fel ca mama. Sa ii ajute Dumnezeu sa fie bine si cred ca ii va ajuta.
Imi amintesc un pasaj din copilaria mea pe care vreau sa vi-l impartasesc. Era 19 septembrie 1991, implineam 7 anisori. De dimineata, tata mi-a spus ca are o surpriza pentru mine,m-a imbracat frumos, cu una dintre rochitele apretate de mama, mi-a pus pantofiorii de lac rosii si m-a dus la Intercontinental la Corso. Ce credeti ca am mancat acolo? Pentru prima oara in viata mea...pizza. Nu, nu mi-a placut, era o chestie cat  farfuriuta unei cesti de cafea, mazgalita cu un sos rosu si cu ceva mozzarela cred. In fine, pentru el era ceva special. Apoi m-a dus tot pentru prima oara la cinematograf, tot pe Magheru si am vazut filmul Peter Pan. Tare, am tipat cat m-au tinut plamanii atunci cand Pan a zburat "Gooo Planet''...dupa celebrele desene animate "Captain Planet", va amintiti nu? In fine , am in memorie tot filmul acelei zile... acum 19 ani! Doamne ce mult a trecut. Iti multumesc tata pentru tot si sper sa am ocazia acum sa te duc si eu la film...promit ca la IMAX :)))
Te iubesc tati!
Mai am persoane dragi mie despre care sa va povestesc, fratii mei si nepotii mei, dar intr-un alt episod. Parintii mei merita un episod numai pentru ei!


Va iubesc!
Va pup! MM

6 comentarii:

  1. te iubesc meme si sunt mandru ca esti surioara mea...dumnezeu sa iti indrume pasii cum stie el mai bn! DORIN

    RăspundețiȘtergere
  2. Mihaela ai o poveste intradevar impresionanta.Sunt sigur ca tatal tau o sa se faca bine.Si eu am trecut printr-o astfel de experienta.La 16 ani am fost diagnosticat cu o forma de leucemie si uite ca de atunci au trecut mai bine de 11 ani...am reusit sa inving boala.Tatal tau este un om puternic.O sa fie totul bine.Iti doresc multa putere de munca!

    RăspundețiȘtergere
  3. buna,Meme.foarte frumoase poze,ma bucur ca esti optimista ca de obicei,stai linistita ca parintii tai vor fi bn si eu am avut probleme cu tata,dar este totul ok.iti doresc numai bn si sa ai succes in ceea ce faci....te pup.

    RăspundețiȘtergere
  4. Felicitari pentru cea ce faci in continuare,si cu siguranta Cel de Sus,va face in asa fel incat lucrurile sa mearga pe un fagas normal:)

    RăspundețiȘtergere